Fruitluck gokken met 0909

Voor het spelen in online fruitluck gokkasten moet je een credit opbouwen. Een credit zijn de muntjes, of in online gaming een bedrag waarmee je een aantal draaien aan de rollen kan geven. Naast het spelen in de fun modus, kan je met je mobiele of vaste telefoon een geld bedrag overmaken op je online account.

Bellen naar een nummer voor fruitluck credits

Dit doe je door te bellen met een 0909 nummer. Je kan elk willekeurig fruitluck automaat openen, en rechts onderin het venster kan je kiezen om te spelen voor geld. Als je kiest om te spelen voor echt geld, dan krijg je een telefoonnummer en een code. Deze zes cijferige code vul je in als de telefoniste dat vraagt. Sluit af met een hekje! Deze kosten zijn EU 1.30, hiervoor krijg je 13 credits. Elke credit stelt 10 eurocent voor.

Bellen per minuut voor fruitluck gokkast credits

Naast het standaard 0909 nummer, is er ook een tweede telefoonnummer in het scherm te zien. Dit nummer kan je bellen waarnaar je per minuut afrekent. Elke minuut dat je belt kost 80 eurocent wat je 8 credits per minuut oplevert. Bel je 10 minuten, krijg je 80 credits! Dit is genoeg om in het bovenspel te gaan spelen.

Voor meer informatie kan je naar de fruitluck gokkast gaan en op meer informatie klikken.